Wij gaan vakkundig te werk

 

Ons team is veelzijdig en vakkundig in het zetten van tegels. Het tegelwerk wordt volledig naar uw specifieke wensen uitgevoerd. 

Voorbereiding

Een succesvol project begint met een goede voorbereiding. Zo nemen we vooraf de wensen duidelijk door. Ook helpen we u, indien gewenst, bij het vinden van de juiste tegel. Desgewenst kunnen we deze ook zelf leveren.

Vrijblijvende offerte

Nadat de wensen helder zijn, werken we uw aanvraag uit in een duidelijke offerte. Zo weet u vooraf precies wat u van ons kunt verwachten. 

Tegelzetten

Klaar voor het echte werk. Na akkoord op de offerte komen we op de afgesproken datum de tegels zetten. Het uiteindelijke resultaat is het bewijs van het vakmanschap van onze tegelzetters. Dat ziet u terug in onze projecten.

Producten

Bij onze projecten gebruiken wij enkel producten van hoge kwaliteit. Voor het lijmen van tegels wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van de producten van Forbo Eurocol. Bij het betegelen van zwembaden maken wij gebruik van de producten van Mapei.

Voegen en afwerking

Nadat de tegels zijn gezet wordt het project afgewerkt. Alle naden worden afgevoegd en afgekit in de gewenste kleur. Ten slotte worden de tegels ingewassen.