Specialisaties

 

Wij zijn specialist op het gebied van tegeldesign. Voor tegelvloeren, wanden en andere tegelwerken kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij ook de door u gewenste tegel leveren. Neem contact met ons op, dan kunnen wij de mogelijkheden met u doorbespreken. 

Vloertegels in specie

Een ambacht dat wij als geen ander beheersen. Voor het traditionele werk - zoals het verwerken van natuursteen - bieden we de mogelijkheid aan om de vloertegels in specie te leggen. 

> Lees meer over vloertegels in specie

Mozaïek

Een eyecatcher op iedere wand of vloer: mozaïek. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van mozaïek. Desgewenst kunnen wij het mozaïek ook leveren. 

> Lees meer over mozaïek

Groot formaat tegels

Gaat uw voorkeur uit naar een resultaat met minimale voegen? Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van tegels van één tot wel drie vierkante meter.

> Lees meer over groot formaat tegels

Natuursteen

Het unieke karakater van natuursteen geeft karakter in iedere leefomgeving. Door onze ervaring en ons vakmanschap kunnen wij natuursteen tegels zetten als geen ander.

> Lees meer over natuursteen

All-in-projecten

Een badkamer is meer dan tegelwerk alleen. Naast het leveren en toepassen van tegels kunnen wij ook het leveren en monteren van sanitair en (badkamer)meubelen verzorgen. Na oplevering is uw badkamer direct gebruiksklaar.

> Lees meer over all-in-projecten

Zwembaden

Voor tegelwerk in en rondom uw zwembad bent u bij ons aan het juiste adres. Het team van R. van Geresteijn Tegeldesign.nl beschikt over verschillende vakmannen die gespecialiseerd zijn in het betegelen van zwembaden.

> Lees meer over zwembaden