Specialisaties

 

R. van Geresteijn is specialist op het gebied van tegeldesign. Voor tegelvloeren, wanden en andere tegelwerken kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op. Dan kunnen wij de mogelijkheden met u doorbespreken. 

Vloertegels in specie

Een ambacht dat wij als geen ander beheersen. Voor het traditionele werk, zoals het verwerken van natuursteen, bieden we de mogelijkheid aan om de vloertegels in specie te leggen. 

> Lees meer over vloertegels in specie

Mozaïek

Een eyecatcher op iedere wand of vloer: mozaïek. R. van Geresteijn beheerst het zetten van mozaïek volledig. Desgewenst kunnen wij het mozaïek ook leveren. 

> Lees meer over mozaïek

Groot formaat tegels

Gaat uw voorkeur uit naar een resultaat met minimale voegen? Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van tegels van 1 tot wel 3 vierkante meter.

> Lees meer over groot formaat tegels

Natuursteen

Het unieke karakater van natuursteen geeft karakter in iedere leefomgeving. Naast het zetten van keramische tegels beheersen we het toepassen van natuursteen als geen ander. 

> Lees meer over natuursteen

All-in projecten

Een badkamer is meer dan tegelwerk alleen. Ook het leveren en monteren van sanitair en (badkamer)meubelen verzorgen wij. Na oplevering is uw badkamer direct gebruiksklaar. 

> Lees meer over all-inprojecten