Over R. van Geresteijn Tegeldesign.nl

 

Heeft u plannen gemaakt om uw tegelwerk te vernieuwen? Of heeft u een geheel nieuw bouwplan? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door om uw tegelwerk aan te pakken. Ons team beschikt over belangrijke vakkennis. Deze dragen wij graag over aan u als klant. 

Waar het begon

Rien van Geresteijn begon zijn carrière al vroeg met metselen, voegen en stuken. Hierna - inmiddels ruim 20 jaar geleden - is Rien zich gaan specialiseren in tegelwerken, zo ontstond R. van Geresteijn Tegeldesign.nl. In de loop der jaren hebben verschillende ervaren en talentvolle tegelzetters zich aangesloten bij het team.

Waarom kiest u voor R. van Geresteijn Tegeldesign.nl?

Wij zijn een klein, persoonlijk bedrijf en komen onze afspraken altijd na. Veel werk hebben wij te danken aan mond-tot-mond reclame. Doordat wij onze kennis ver uitgebreid hebben kunnen wij u deskundig advies geven. 

Wij verzorgen complete (ver)bouwprojecten van uw badkamer, keuken en overige ruimtes. Dat is het grote voordeel als u voor ons kiest. Daarnaast kunt u voor al het kit- en voegwerk ook bij ons terecht. Ons team bestaat uit een aantal medewerkers die beschikken over voldoende kennis en ervaring, zodat wij u zo goed mogelijk advies kunnen geven en van dienst kunnen zijn.

Dankzij onze nauwe samenwerking met een uitstekende leverancier kunnen wij ook tegels leveren. Desgewenst leveren wij de uitgekozen tegel(s) en passen wij deze direct toe. Van mozaïek tot tegels van 1 tot 3 meter groot, wij leveren en plaatsen het. Ten slotte kunnen wij ook sanitair en (badkamer)meubelen leveren én monteren.

 

Winnaar van 'De Gouden Lijmkam Award 2022'!

In 2022 hebben wij met een van onze tegelprojecten 'De Gouden Lijmkam Award' van Forbo Eurocol gewonnen. Meer dan 100 tegelzetbedrijven hebben hun tegelprojecten ingezonden om kans te maken op deze award. De vakjury heeft alle ingezonden projecten beoordeeld op verschillende facetten, zoals ontwerp, vakkundigheid, innovatieve toepassingen, duurzaamheid en originaliteit. Ons ingezonden tegelproject is door de vakjury uiteindelijk het hoogst beoordeeld! Benieuwd naar ons winnende tegelproject? Klik dan hier!

R. van Geresteijn Betondesign.nl

Naast het tegelzetten zijn we vanwege toenemende vraag ook begonnen met R. van Geresteijn Betondesign.nl. Binnen R. van Geresteijn Betondesign.nl staat kwaliteit bovenaan, dit ziet u ook terug in onze projecten. Wij werken voornamelijk met ons eigen, hoogwaardige product: Betondesign. Dit product kan mooi gecombineerd worden met tegelwerk. Zo krijgt u een unieke, eigentijdse vloer of wand, uiteraard geheel naar uw wens.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neem ook een kijkje op onze website www.betondesign.nl.