Over R. van Geresteijn Tegeldesign

 

Heeft u plannen gemaakt om het tegelwerk te vernieuwen? Of heeft u een geheel nieuw bouwplan? R. van Geresteijn neemt graag de mogelijkheden met u door om uw tegelwerk aan te pakken. Rien van Geresteijn beschikt met zijn team over belangrijke vakkennis die wij graag overdragen aan u als klant. 

Wie zijn wij?

20 jaar geleden ben ik begonnen met tegels zetten. Ik had al jarenlang ervaring met metselen, voegen en stuken.

Waarom kiest u voor R. van Geresteijn?

Wij verzorgen complete (ver)bouwprojecten van uw badkamer, keuken en overige ruimtes. Dat is het grote voordeel als u voor ons kiest. Ook voor al het kit- en voegwerk kunt u bij ons terecht. Ons team bestaat uit een aantal medewerkers die beschikken over voldoende kennis, zodat wij u zo goed mogelijk advies kunnen geven. Tevens hebben wij de nodige ervaringen opgedaan, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. 

Wij zijn een klein, persoonlijk bedrijf en komen onze afspraken altijd na. Veel werk hebben wij te danken aan mond-tot-mond reclame. Doordat wij onze kennis ver uitgebreid hebben, kunnen wij u deskundig advies geven. 

Wij leveren tegels, maar ook sanitair. Door de verschillende leveranciers, waar wij nauw contact mee hebben, kunnen wij veel tegels leveren en plaatsen van 1 tot 3 meter groot. 

 

BetonDesign

Naast het tegelzetten zijn we vanwege toenemende vraag ook begonnen met betondesign. Hiervan zijn er veel verschillende producten op de markt gekomen. Om de beste eindresultaten te kunnen realiseren is het team van R. Van Geresteijn op zoek gegaan naar de beste producten. Tijdens deze zoektocht is het oog gevallen op de producten van Lussona. Deze producten kunnen mooi gecombineerd worden met tegelwerk, zo krijgt u een unieke, eigentijdse vloer of wand geheel naar uw wens.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neem ook een kijkje op onze website www.betondesign.nl.